Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Alien Hominid Invasion έρχεται σε κονσόλες και PC (video)

H Behemoth ανακοίνωσε το πέμπτο game της που είναι το Alien Hominid Invasion και θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και PC. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, μιλάμε για μια επανέκδοση του πρώτου game της εταιρείας που χρησιμοποιεί κλασικούς μηχανισμούς co-op arcade shooter και θα χαρακτηρίζεται από νέα στοιχεία gameplay, progression και άλλα. Περισσότερες πληροφορίες για την παραγωγή θα ανακοινωθούν στο PAX East 2020, το οποίο και λαμβάνει χώρα από τις 27 Φεβρουαρίου, έως και την 1η Μαρτίου. Εκεί θα είναι playable το game και για πρώτη φορά, ενώ θα ακολουθήσουν εμφανίσεις στο EGX Rezzed 2020 που λαμβάνει χώρα από τις 26 έως και τις 28 Μαρτίου στο Λονδίνο. Δείτε το trailer ανακοίνωσης στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*